Assessorament comptable

 

Una empresa, a més de prendre decisions a curt, mitjà o llarg termini, ha de saber planificar accions que li permetin ser sostenible en el temps i obtenir la solidesa que li ha de ser pròpia, especialment en els moments actuals en que els marges comercials disminueixen i cal controlar al màxim les despeses.

 

Des de 1983, Assessoria Antoni Riera oferim la possibilitat d’ajudar-lo a definir els plans per obtenir la viabilitat de la seva empresa de manera planificada i escollir les alternatives més interessants de totes les possibles.

Disposar dels Estats Financers actualitzats i coherents ajuda a projectar una imatge de transparència i fiabilitat, molt útil en el moment de buscar finançament.

Tota planificació és estèril si no va acompanyada d’un bon sistema de control que ens ajudi a mesurar i avaluar tota la planificació. Aquest sistema és el quadre de comandament. Aquest quadre no és altre que establir indicatius de control, com per exemple la comparació de vendes per períodes, despeses, i especificar-les i classificar-les segons interessos o monitorant certs moviments de tresoreria, etc. En aquest procés de control i planificació, la recollida de dades, esdevé un element clau.

Per això, Assessoria Antoni Riera, auditors de comptes i membres del ROAC, amb més de 30 anys d’experiència en el món comptable, planifiquem la seva comptabilitat per treure’n el màxim rendiment i la convertim en una eina que aporti fiabilitat i seguretat a les seves decisions.

 

 

Solucions a la gestió comptable.

Serveis de planificació comptable. Economistes col·legiats i auditors (ROAC) amb més de 30 anys en el sector.

Els serveis:

  • Planificació i/o gestió de la comptabilitat segons el Codi de Comerç.
  • Emissió a final d’any del valor econòmic de l’activitat.


La planificació consisteix a:

  1. Avaluar la rendibilitat de la gestió comptable amb recursos propis o mitjançant el servei que el nostre despatx posa a la seva disposició.
  2. Establir el pla de comptes i la forma d’arxiu de la documentació.
  3. Contacte personal, periòdic i en constant formació, amb la persona de referència, tant per part del nostre despatx com de la seva empresa.
  4. Revisions dels Estats Financers amb l’equip directiu, que com a màxim serà anual, tot i que es poden establir períodes més curts.

 

El nostre assessorament comptable va dirigit a:

  • Entitats sense personalitat jurídica.
  • Societats. (SL / SA)
  • Establiments comercials.
  • Professionals autònoms.

 

 

Podem treballar a partir de les dades del vostre programa informàtic o confeccionar la vostra comptabilitat a partir de la documentació que ens aporteu.
Disposareu d’informació fiable i una correcta interpretació de l’estat comptable del vostre negoci.
 

 

 Vull més informació

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.