Assessorament i gestió integral

 

Volem ser el suport que necessita per obtenir un control fiable i al mínim cost les seves dades econòmiques. Dades que volem que siguin útils per a la presa de decisions i l’eficiència fiscal.

Ens encarreguem de la seva comptabilitat, de presentar els impostos i confeccionar les nòmines, sense que vostè hagi de preocupar-se de res, amb la confiança de ser professionals amb més de 30 anys d’experiència.

Ens desplacem fins al seu domicili per l’entrada de comptabilitat o li recollim la documentació periòdicament, allà on sigui.

Busquem l’eficiència fiscal en tot moment, escollim la millor opció de tributació en funció de les circumstàncies i fem la previsió del futur fiscal amb càlculs abans del venciment.

La contractació de personal. Ens formem contínuament en les últimes novetats en bonificacions i els seus requisits. Ens esforcem cada dia perquè la nostra gestió sigui rigorosa i per acomplir-la amb la immediatesa que caracteritzen les situacions laborals. Donem solucions reals a les situacions adverses.

A més, obertura de centres de treball, canvis censals, monitoris, etc.
Oferim serveis de tramitació de tot tipus en qualsevol administració, independentment del volum o localització. Per posar-ne només alguns exemples: subvencions, prestacions de maternitat, d’incapacitat, canvi de nom de vehicles, cadastre, etc.

 

 

 Vull més informació

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.