Notícies recents

El nuevo programa incorpora la exigencia de facilitar el acceso a los trabajos de investigación que reciben ayudas europeas y también incluye otras novedades como una partida de once millones de euros para comprender la inmigración y desarrollar políticas eficaces de integración. El comisario de Investigación, Carlos Moedas, ha subrayado la importancia de que a partir de ahora los proyectos de investigaciones apoyados por la UE se difundirán en abierto porque "estimulará la innovación garantizando el acceso a la información de investigación de forma fácil y asequible para la comunidad científica, las empresas innovadoras y el público general". 

Data publicació: 7/26/2016

Els directius de les empreses cotitzades i de les societats emissores tindran prohibit portar a terme operacions en el mercat, com la compravenda d'accions de la companyia, en els 30 dies naturals pervis a la publicació de la informació financera o del seu avanç. Tampoc podran negociar amb instruments de deute de la companyia o amb derivats o altres instruments financers vinculats, ja sigui pel seu compte o per compte d'un tercer, directe o indirectament. Aquesta és una de les novetats que introdueix a Espanya l'aplicació des de principis de juliol del reglament europeu sobre abús de mercat, segons explica la CNMV en un comunicat.

Data publicació: 7/21/2016

Les entitats cada vegada adopten més riscos a l'hora de concedir finançament, tant per a llars com per a empreses. El Banc d'Espanya està vigilant les pràctiques que podrien posar en risc l'estabilitat futura del sistema, pel que ha decidit extremar la precaució en determinats segments. Aquest increment es dóna sobretot en els grups amb una política de venda d'adjudicats més activa, on els requisits als clients són més flexibles, per desprendre's d'un major nombre de pisos. D'aquesta manera, al Santander, el saldo de crèdits a particulars amb més del 100% del valor es van duplicar l'any passat, segons les últimes dades disponibles, fins als 6.500 milions. Al Popular gairebé es van doblar, en créixer un 85%, i situar-se en 1.349 milions.

Data publicació: 7/19/2016

Les onades de turistes estrangers fruit de la inestabilitat en els competidors de la Mediterrània Oriental i, principalment a Turquia són el principal detonant del fort augment de l'activitat turística a aquest trimestre, segons el comunicat de la patronal Exceltur. Les caigudes de demanda estrangera a Turquia, Egipte i Tunísia fins al maig ascendeixen a 4,6 milions de turistes, mentre les CC.AA. del sol i la platja espanyol han guanyat 2,2 milions, el que suposa el 94% del total de l'augment de les pernoctacions dels estrangers a Espanya. Els ingressos per turisme estranger del Banc d'Espanya creixen (+ 4,7%) un terç de l'afluència (+ 13,0%) fins a l'abril, tornant a reduir (-7,4%) de forma preocupant l'ingrés per cada turista estranger fins el 692,8 €.

Data publicació: 7/14/2016
Tens dubtes?Posa't en contacte amb nosaltres!
(veure)

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.